Nettipuoti.greenlander käyttää sivustollaan evästeitä parantaakseen asiakaspalvelua. Käyttämällä sivustoa hyväksytte evästeiden käytön.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Rekisterinpitäjä

Greenlander tmi Vesa Leppänen
Y-tunnus: 2632571-9

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö
Vesa Leppänen
vesa.leppanen@greenlander.fi
044 988 2244

Rekisterin nimi

Nettipuoti.greenlanderin asiakasrekisteri


Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Asiakasrekisterin pitämisen perusteena on Nettipuoti.greenlanderin (Greenlander tmi Vesa Leppänen) ja asiakkaan tilauksen perusteella syntynyt sopimussuhde.

Henkilötietojen käyttö:

- asiakassuhteen hoitoon ja ylläpitoon.

- tilausten, maksamisen, laskutuksen ja toimitusten hoitamiseen.

- verkkokaupan tuotteiden markkinointiin.

Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan perustiedot: asiakasnumero, sukunimi, etunimi, syntymäaika, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, sähköpostiosoite, tilaushistoria ja toimituksen seurantatiedot.

Tilauksiin liittyvät tiedot ja tositteet säilytetään seitsemän vuotta yrityksen kirjanpidossa(kirjanpitolaki).

Henkilötiedot säilytetään verkkokaupassa viiden vuoden ajan.

Säännönmukaiset tietolähteet

Yhteystiedot tallennetaan asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä. Muut tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa. Verkkokaupassa on käytössä Google Analytics -työkalu.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset  ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta yrityksen ulkopuolelle. Tietoja luovutetaan tilauksiin liittyville sidosryhmille; maksunvälittäjä (Bambora PayForm/Paypal) ja kuljetusyrityksille (Posti/Matkahuolto). Verkkokaupassa on käytössä Google Analytics -työkalu.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti.Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot sijaitsevat Suomen Hostingpalvelun palvelimilla ja palvelimet sijaitsevat Suomessa. Sähköisen rekisterin käyttö on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin sekä käyttöoikeuksin. 

Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämista. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää sähköpostilla rekisterinpitäjälle(vesa.leppänen@greenlander.fi). Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Pyyntö tulee lähettää sähköpostilla rekisterinpitäjälle(vesa.leppänen@greenlander.fi). Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).